MR VINKEL


Norsk Industridesign


Hei til MR VINKEL,

I noen gamle industrilokaler i Fredrikstad ligger en gammel familie bedrift. Her har vi 3 avdelinger, 1 av de er Mass Design.

Mass Design er en Interiør & Design butikk, og nå med egenproduserte varer.  MR Vinkel er starten på et knaggsystem MadeBy Mass Design.


MR VINKEL

ble til da vi ønsket noen stilige knagger som kunne bli til et flerfunksjonelt modulsystem. 

Vi lager de selv sa Guro og det gjorde vi. Navnet MR VINKEL ble til etter en lang idemyldring og en ide om å la det menneskelige arbeidet rundt produktet følge produktet. MR VINKEL ble brått en liten knaggperson med personlighet som kan finne på hva som helst.. 

 

Ideen var at produksjonen og menneskene bak MR VINKEL skulle følge produktet ut til forbrukeren derfor trengte vi et navn. Et navn som var både forklarende og som kunne gjenspeile det håndverksmessige rundt produktet. Vi knekker i vinkler! 


KVALITET

Ønskene bak MR VINKEL var mange og alle var enige om at vi måtte finne et godt emne å jobbe med, materiale med god kvalitet som tåler mye til tross for sin tykkelse. Vi ønsket et materiale som kunne brukes inne & ute,  behagelig for øyet å se på og lett.  Etter mye testing ble 2mm børstet Aluminum løsningen!  


PRODUKSJON & HÅNDVERK

Kvalitet er viktig. Når kvaliteten er godkjent er det rent håndverk som skal til.  Det står en rekke personer bak MR VINKEL, og det er disse menneskene som former hvert eneste MR VINKEL produkt.

"Ingen MR VINKEL er helt lik, hver eneste MR VINKEL er litt annerledes da produksjonen går for hånd"

MR VINKEL gjenspeiler Design, håndtverk, kreativitet og skaperglede. Vi jobber hver dag for å skape nye produkter i MR VINKEL serien. Så STAY TUNED!